Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Πεύκη – Κισσαμικός (0-0) Βασικός ο Λαζαρίδης, στο 74′ ο Πασιαλής

b02045166be18d410aecc865c3ebb7ac_LΣτο… μηδέν έμειναν Πεύκη και Κισσαμικός με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή ενέργεια για την ομάδα της Πεύκης ήρθε στο 33’ όταν ο Λιοσάτος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Κισσαμικός αντέδρασε άμεσα και στο 43’ η κεφαλιά του Παραλίκη βρήκε το δοκάρι του Δράμπαλη.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, ενώ και πάλι η Πεύκη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με το σουτ του Σιέρρα στο 65’ να διώχνει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 94’ από το βολέ του Λαζαρίδη η μπάλα βρήκε στον Χολέβα και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δράμπαλη.

Πεύκη (Γιώργος Αθανασιάδης): Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής, Σιέρρας, Θεοδωρόπουλος (61′ Μπαλής), Λιοσάτος (86′ Τσιφλίδης), Επιτροπάκης, Μάτσος (72′ Σεμπέκος)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Ενγκουέμ, Κούμπρογλου, Τζιορτζιόνε (61′ Μποτωνάκης), Κιν (74′ Πασιαλής), Χατζηλιόντας (84′ Ψυχουντάκης), Στεφανίδης

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected