Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Δηλώσεις του προπονητή

934707_577095532329050_1391593048_nΜία ακόμη “χρυσή” σελίδα στη σύντομη ιστορία της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου γράφτηκε φέτος και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας το χάρηκαν με τη ψυχή τους, στη φιέστα που πραγματοποιήθηκε χθες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΜΑΣ Βεργίνα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έγιναν ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς και ακολούθησε η αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που κατέκλισαν το Δημοτικό Γήπεδο Αράχου.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας, τον προπονητή της ομάδας Κώστα Κάκογλου, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Απόλλων Καλαμαριάς. Αναλυτικά η δήλωση του :

“Ήταν ακόμη μία ονειρεμένη χρονιά… Ευχαριστούμε όλο το χωριό καθώς και τη διοίκηση που πραγματικά κάνει σπουδαία δουλειά και είναι πάντα δίπλα μας. Το τρένο που λέγεται Ποντιακή Νεολαία Αράχου συνεχίζει το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε δύο χρόνια πριν και τη νέα περίοδο θα βρεθεί στην Α2 Ερασιτεχνική. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση φυσικά αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Άραχου που είναι συνέχεια κοντά μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected