Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τρεις βαθμοί και…ξεγνοιασιά!

88d136f6d1d78ccbc2d411634b0b641b_LΜε στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη Αγρινιώτες και Ακρίτες τίθενται αντιμέτωποι για την 29η αγωνιστική την Δευτέρα (17/3, 19.30, Onsports/Novasports 1)

Η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Super League πέφτει την Δευτέρα (17/3) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται την Ξάνθη. Αμφότεροι αναζητούν το τρίποντο που θα αποβάλλει το άγχος και θα τους εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την ηρεμία στις επόμενες αγωνιστικές καθώς θα απομακρυνθούν από την… επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς Τζούνιορ

Τελικά δεν κατάφερε να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Τζούνιορ στον Παναιτωλικό, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη. Ο 38χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στη βδομάδα και ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Ακρίτες την Δευτέρα (17/3) με το οποίο πέφτει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής.

Επίσης, εκτός «μάχης» είναι ο Θεοδωρίδης που είναι τραυματίας αλλά και οι Γκάλο, Κουτρομάνος που θα εκτίσουν ποινές λόγω καρτών. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Χάβου είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Νταλμά, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Γκόλιας, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Πασάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Ράφαελ, Στεφανάκος.

Με δυο απόντες οι Ακρίτες

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της Δευτέρας (17/3) με τον Παναιτωλικό, με τον Νίκο Κεχαγιά να επιφυλάσσει μια έκπληξη καθώς άφησε εκτός πλάνων τον Μάνταλο χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή καρτών, ενώ ο τεχνικός των Ακριτών δεν μπορεί να υπολογίζει κι στις υπηρεσίες του Μπαξεβανίδη που έχει συμπληρώσει κάρτες, έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Έτσι, μετά την προπόνηση της Κυριακής (16/3) ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Νάκας, Σουάρεζ, Μπαρέττας, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected