Super League 1

Άρης – Η…σκόνη του ντέρμπι πέρασε και υπάρχει η επόμενη μέρα

d0b4bdba270f58550af8a65e2944d0b1_LΗ επόμενη ημέρα στον Άρη είναι το μεγάλο ζήτημα και άνθρωποι στις τάξεις του συλλόγου αναζητούν τη λύση για το «αύριο» των «κίτρινων».

Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός φέρνει δεδομένα προβληματισμό και κατήφεια στον Άρη, όσο όμως κανείς δεν βάζει κάτι τα δεδομένα για να σχεδιαστεί η επόμενη ημέρα της ομάδας, τότε τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Ο Άρης θα χρειαστεί μια σοβαρή διοίκηση με οικονομική επιφάνεια τέτοια που να του επιτρέψει να γίνει ανταγωνιστικός και να έχει άμεσο στόχο την επιστροφή στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό το λόγο, άνθρωποι στις τάξεις του Άρη έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν κάποιες κινήσεις με το βλέμμα… στο μέλλον. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εφημερίδα «Goal», παράγοντες των «κίτρινων» έχουν πλησιάσει τον άλλοτε παράγοντα των ΚΑΕ και ΠΑΕ, Ντίμι Παπαϊωάννου, έτσι ώστε να του ζητήσουν να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα έρθει να αντικαταστήσει τη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα στο τέλος της μαρτυρικής σεζόν.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό αυτή η αντικατάσταση να γίνει και νωρίτερα. Σήμερα (18/03) μάλιστα εκδικάζεται και η αίτηση αντικατάστασης του υπάρχοντος ΔΣ, την οποία και έχουν καταθέσει η ΚΜΑ και ο Ερασιτέχνης. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Λάμπρος Σκόρδας δεν δείχνει καμία διάθεση να παραιτηθεί από την προεδρία και να αποχωρήσει από τον Άρη…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected