Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – “Τσεκάρισμα” για Ρεάλ, με φαβορί στην Αγγλία

af274cbd27e2e1d4479ba52e89239f30_L

Δυο εκ διαμέτρου αντίθετες, από πλευράς ενδιαφέροντος, αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Champions League την Τρίτη (18/3) καθώς η… δράση συνεχίζεται σε Λονδίνο και Μαδρίτη.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» λοιπόν η Τσέλσι υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ στη ρεβάνς του 1-1 της Κωνσταντινούπολης, στο μοναδικό ματς της φάσης των «16» που έληξε ισόπαλο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, μπορεί οι Άγγλοι να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ, αλλά οι… λογαριασμοί των δυο ομάδων παραμένουν ανοικτοί, με τους Τούρκους να «καλοβλέπουν» το εισιτήριο για τους «8» στηρίζοντας πολλά στον παλιό γνώριμο των «μπλε», Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Σε αντίθεση με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η προαναφερθείσα αναμέτρηση, στη Μαδρίτη και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται ουσιαστικά απλά να… κατέβει απέναντι στη Σάλκε. Άλλωστε η νίκη των «Μερένχες» με 6-1 στη Γερμανία δεν αφήνει περιθώρια ούτε καν για όνειρα στους «βασιλικούς μπλε», που θα επιδιώξουν να αποχαιρετίσουν την διοργάνωση με ένα πιο αξιοπρεπές αποτέλεσμα από αυτό του πρώτου αγώνα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected