Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – “Τρελά” λεφτά για μάτια του Μέσι!

37d72b6da7f779d19aa757b3e57f06a4_LΣύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, ο Λιονέλ Μέσι αξιώνει 25 εκατ. ευρώ το χρόνο για να αποφασίσει να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί θέλουν να κρατήσουν για πάντα στο «Καμπ Νου» τον Αργεντινό σούπερ σταρ κι έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις για την έβδομη ανανέωση συμβολαίου τα τελευταία εννέα χρόνια. Από το 2005 κι έπειτα, έχουν γίνει έξι ανανεώσεις συμβολαίου στον Μέσι όμως αυτή αναμένεται να είναι κι η πιο δύσκολη για τη Μπαρτσελόνα αφού θα πρέπει να την πληρώσει πανάκριβα!

Ειδικότερα από τη στιγμή που στα αυτιά του «Λέο» έχουν φτάσει φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να παίρνει περισσότερα χρήματα από αυτόν! Όλα δείχνουν πως ο Μέσι δεν θα κάνει πίσω αν δεν πάρει τα χρήματα που ζητάει και το σίριαλ… μόλις ξεκίνησε! Αν η Μπαρτσελόνα, πάντως, πει το «ναι» στα 25 εκατ. ευρώ το χρόνο που ζητά ο Αργεντινός, τότε συνολικά το κόστος της ανανέωσης θα φτάσει τα 250 εκατ. ευρώ για τους «μπλαουγκράνα». Ποσό ακριβώς ίδιο με τη ρήτρα που υπάρχει στο ισχύον συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι…

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected