Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17 0-1

DSCN9605

Ένα μέτριο παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Σταυρού. Η Βέροια Κ17 ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και δέχτηκε το γκολ στο 78′ μετά από κόρνερ και κοντινή προβολή του Κάκκου.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του, είχε πολύ δύναμη και αρκετές ήταν οι φορές που ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Παυλίδης υπέδειξε φάουλ για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά χτυπήματα από στημένα, που δημιούργησε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο ο Δεληγιάννης αλλά και η άμυνα του ΠΑΟΚ έδιωξε μακριά οποιοδήποτε κίνδυνο.

Από την άλλη πλευρά ο “δικέφαλος” πήρε αυτό που ήθελε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά είναι αυτό της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Υπενθυμίζουμε πως με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο προκρίνεται απευθείας στη τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η, 3η και 4η θέση από τον Α’ Όμιλο και η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση από τον Β’ Όμιλο θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες (knock-out) μεταξύ τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μοσχόπουλος Χ.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Καψάλης, Νικόπουλος, Ράδης, Σιμόνι, Μαγγίζης, Σαμιώτης, Κουτρουλιάς (70′ Παπακωνσταντίνου), Αναστασιάδης (60′ Τέας), Χατζηπαρασίδης, Μπουρδάνος (65′ Καραγιάννης)

ΠΑΟΚ Κ17 : Δεληγιάννης, Κασαπίδης (65′ Γιαννακόπουλος), Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Ξεπαπαδέας, Πατράλης, Παναγιωτίδης Αρ. (77′ Κωνσταντίνου), Κώστας, Δημητριάδης (65′ Πούφλης), Κάκκος (88′ Καρολίδης), Συράκος (83′ Χατζηδίμπας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected