Κατηγορίες
Διάφορα

Υπόθεση Μάριου – Ισόβια στον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του

0049e59b4a9594955a79a22b6afcc51b_XLΈπεσε η αυλαία της εξαφάνισης και της δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι δικαστές καταδίκασαν σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια τον βασικό κατηγορούμενο Πέτρο Μιχαλεάκο και σε 18 χρόνια τη σύζυγό του Παρασκευή Σιουτάλου.

«Μοναδικό του κίνητρο ήταν να αποσπάσει τα χρήματα των λύτρων από τη μητέρα του Μάριου» είχε πει στην πρόταση της η εισαγγελέας, ενώ επέδωσε κομβικό ρόλο και στην 50χρονη σύζυγό του.

«Η σύζυγος συντόνιζε τηλεφωνικά και από το σπίτι όλες τις ενέργειες του 71χρονου κατηγορουμένου και, λόγω της φιλικής της σχέσης με την οικογένεια του Μάριου, αποσπούσε πληροφορίες από τη μητέρα του Βαρβάρα» τόνισε στην πρότασή της.

Το δικαστήριο αποφάσισε, συντασσόμενο με την εισαγγελική πρόταση να μην αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους.

Εκτός από τους δυο βασικούς κατηγορούμενους το δικαστήριο έκρινε ένοχους για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ακόμη τέσσερις και τους καταδίκασε σε ποινές από 2 έως 6 χρόνια κάθειρξη με αναστολή ενώ δυο κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης. Η Βαρβάρα Παπαγεωργίου αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα υποβασταζόμενη ενώ ξεσπώντας σε λυγμούς φώναζε «Το παιδί μου μπορούν να το φέρουν πίσω;».

*newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected