Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μουρίνιο : “Φανταστικός ο τρόπος που η Άρσεναλ στηρίζει τον Βενγκέρ, ακόμα και στις…”

pegasus_LARGE_t_1041_106138289Ο Αρσέν Βενγκέρ θα φτάσει τους 1000 αγώνες στον πάγκο της Άρσεναλ στον αγώνα με την Τσέλσι (22/03) και ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να «πετάξει» το «καρφί» του στον προπονητή των «κανονιέρηδων».

Οι δυο τους πριν μερικούς μήνες είχαν «συγκρουστεί» ξανά, όταν ο Μουρίνιο είχε αποκαλέσει τον Βενγκέρ ειδικό στην αποτυχία. Όπως φαίνεται η κόντρα δεν έχει κοπάσει και τώρα ο Πορτογάλος είπε ότι είναι φανταστικός ο τρόπος που η Άρσεναλ στηρίζει τον Βενγκέρ, ακόμα και στις κακές στιγμές που ήταν αρκετές.

«Το αφιέρωμα είναι ότι ο καθένας από εμάς θα ήθελε να έχει τα ίδια προνόμια με τους συλλόγους του. Τον θαυμάζω και θαυμάζω την Άρσεναλ. Γιατί δεν είναι δυνατόν να έχεις 1000 ματς, αν δεν είναι φανταστικός ο σύλλογος στον τρόπο που στηρίζει τον προπονητή, ειδικά όταν οι κακές στιγμές ήταν αρκετές.

Θα ήθελα να φτάσω τα 1000 παιχνίδια αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Είναι ακόμα πιο δύσκολο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μπορώ να δεσμεύομαι για 3,5 χρόνια με την Τσέλσι και αυτόν. Ας δούμε αν μπορώ να φτάσω τα 500, θα είναι φανταστικό», είπε ο προπονητής της Τσέλσι.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected