Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – “Μεταγραφή” την κατάλληλη στιγμή!

kastoria-omada_610x400Ακόμα μια “μεταγραφική” κίνηση προέκυψε για την Καστοριά, καθώς μετά τις  επιστροφές των Παπαδόπουλου και Ματζάνα η διοίκηση της ακριτικής ομάδας επανέφερε τον Ανδρέα Σουμέλα! Κάλεσμα στον κόσμο απ’ τον Λαζαρίδη.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός είχε αποχωρήσει από τους «γουναράδες» τα Χριστούγεννα, με προορισμό τον Πιερικό.

Η αδυναμία όμως της ομάδας της Πιερίας να πάρει φορολογική ενημερότητα, …ακύρωσε την μεταγραφή με αποτέλεσμα ο παίκτης να ανήκει και πάλι στην Καστοριά.

Ο Σουμέλας μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην θέση του αριστερού μπακ.

Κάλεσμα Λαζαρίδη στον κόσμο!

Το δικό του μήνυμα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης έστειλε ο Δημήτρης Λαζαρίδης απευθύνοντας γενικό κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει της μεγάλης κρισιμότητας του προσεχές αγώνα απέναντι στο Κεραυνό Θεσπρωτικού!

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο πολύπειρος μέσος, που με την άφιξη του τον Ιανουάριο ανέβασε επίπεδο την ομάδα, επισήμανε τα εξής:

«Η παρουσία του κόσμου αποτελεί ανέκαθεν το βασικό όπλο της γηπεδούχου ομάδας. Όταν λοιπόν έχουμε μπροστά μας ένα τόσο σημαντικό ματς η παρουσία των οπαδών μας είναι σίγουρα καθοριστική. Ένας αγώνας κρισιμότατος –όπως όλοι από εδώ και πέρα- στον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να το κερδίσουμε, έχοντας πλήρη επίγνωση της βαριάς και ένδοξης φανέλας που εκπροσωπούμε. Καλούμε λοιπόν όλο το κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να σταθεί κοντά μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να μας ωθήσει στη νίκη που τόσο ανάγκη έχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected