Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Λεβαδειακός Κ20 – Βέροια Κ20 1-2

u_17_pas_veroia_2012_12

Νίκη μετά από δύο μήνες περίπου (25/1 η τελευταία κόντρα στον ΠΑΟΚ) πέτυχε η Κ20 της Βέροιας, επικρατώντας με 2-1 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού στη Βοιωτία, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Στασινόπουλος στο 90ο λεπτό. Το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό (χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε 7 κίτρινες κάρτες, τις 6 για τους φιλοξενούμενους), με τη “Βασίλισσα” ωστόσο να έχει τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος και να καταφέρνει τελικά να παίρνει τους τρεις πόντους.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε αρκετά λάθη, κυρίως στο χώρο του κέντρου με τη Βέροια να έχει ωστόσο μία ελαφρά πρωτοβουλία χωρίς να καταφέρνει να τη μετουσιώνει σε γκολ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από τα πλάγια κυρίως να απειλήσουν και χωρίς να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί στο διάστημα αυτό, δεν δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα των “βυσσινί”.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η “Βασίλισσα” ευτύχησε να μπει οδηγός στο σκορ, με “θύτη” τον Δημήτρη Μάνο που ενίσχυσε σήμερα με την παρουσία της επιθετική γραμμή της ομάδας. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους να ρισκάρουν περισσότερο και στο 62′ κατάφεραν να φέρουν το ματς με τον Κουτσούκη, τον πιο δραστήριο ίσως ποδοσφαιριστή των “πρασίνων”. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το νικητήριο τέρμα του Στασινόπουλου στο 90′, το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να ανεβάζουν την πίεση και να προσπαθούν για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα προχώρησαν σε όλες τους τις αλλαγές από το 87′ και μετά, “σπάζοντας” τον ρυθμό της Βέροιας που στα τελευταία λεπτά είχε ανακτήσει την υπεροχή και πίεζε την άμυνα των “πρασίνων”. Τελικά αυτό ήρθε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και έτσι η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έφτασε τους 32 στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο κόντρα στον Πανθρακικό.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός Κ20 : Κανίδης, Κυπραίος (89′ Σακκάς), Γοργάκης, Αντωνιάδης, Αθανασιάδης, Βελέντζας, Καψάσκης, Κουτσούκης (87′ Παντελίδης), Τόπι (90′ Μπαμπαλούκας), Αντωνίου, Πέππας.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Τάνης, Ρογγότης (46′ Νικολαϊδης), Παπαγεωργίου, Μελικιώτης (83′ Λουμάνι), Μάνος, Στασινόπουλος, Λαζόπουλος (67′ Παπαδόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected