Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τίτλοι τέλους για τον Άρη

dfcb18287933fcabb3dbba4a310716ab_LΑν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Κομοτηνή η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου και βλέπει τον υποβιβασμό όλο και πιο κοντά.

Τις λιγοστές ελπίδες του για παραμονή στη Super League ήθελε να διατηρήσει ο Άρης αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Πανθρακικό, αλλά μετά την ήττα του με 2-1 πλέον βλέπει την Football League όλο και πιο κοντά. Αν και κατάφεραν να προηγηθούν, οι Θεσσαλονικείς δεν κράτησαν το προβάδισμα και δεχόμενοι γκολ στο 90’ έφυγαν ηττημένοι από την Κομοτηνή. Έτσι, μένοντας στους 20 βαθμούς το έργο για την αποφυγή του υποβιβασμού γίνεται σχεδόν αδύνατο.

Οι «κίτρινοι» λοιπόν στάθηκαν αρχικά τυχεροί όταν το 32’ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, ο Ίγκορ από τη μικρή περιοχή έστειλε με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι και άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν πρώτοι όταν ύστερα από κόρνερ του Τάτου ο Κύργιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη η είσοδος του Μολίνα άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων που έγιναν πιο απειλητικοί. Έτσι, στο 65’ ο Ίγκορ «προειδοποίησε» έχοντας νέο δοκάρι ύστερα από κεφαλιά που επιχείρησε και 7 λεπτά αργότερα ο Μολίνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια. Σα να μην έφτανε αυτό όμως για τους φιλοξενούμενους, ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πανθρακικού κατάφερε να βρει δίχτυα στο 90’ όταν ύστερα από σέντρα του Καθάριου απέφυγε και τον Διούδη γράφοντας το τελικό 2-1 που φέρνει την ομάδα του στους 40 βαθμούς.

Πανθρακικός : Αθανασιάδης, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου (46′ Χασομέρης), Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζάνης (86′ Καθάριος), Ντιόγκο (46′ Μολίνα)

Άρης Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης (64′ Ηρακλής), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος (75′ Κουσίδης), Τσιάρας (82′ Αγγελούδης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected