K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 (4-0) Στο 52′ ο Πασχάλης

k20Βαριά ήττα (4-0) γνώρισε η Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του ΠΑΟΚ οι οποίοι από νωρίς στο παιχνίδι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με αυτή την νίκη έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση δεν μπόρεσε να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και τα γρήγορα τέρματα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι φαίνεται πως αποσυντόνισαν αρκετά τους Γιαννιώτες.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 4΄ με τον Πουγγουρά, ενώ στο 10΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με δράστη… τον Παπαδόπουλο. Με την  έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ μπήκε εξίσου δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 57΄ με σκόρερ τον Κουλούρη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89΄ο ίδιος παίκτης.

ΠΑΟΚ Κ20: Σοιλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαϊτης, Πολύζος (63΄ Πιαστόπουλος), Παπαδόπουλος (46΄ Τσολακίδης),  Τουμανίδης, Κουλούρης, Σαββίδης (70΄Ταουσιάνης), Πόζογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20: Κολιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Ιωάννου Δ. (52΄Πασχάλης), Ταχίας (58΄ Βασιλείου), Πανταζής, Φαρμάκης, Χαρίσης, Παπαρούνας, Ιωάννου Ι., Καμπέρης (52΄ Αναστασιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected