Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η παρουσία των Λαζαρίδη, Πασιαλή, Παπαστεργίου και Τριανταφυλλίδη

γ εθνικη 1

 

Κισσαμικός – Πανελευσινιακός (1-0) Για 90′ οι Λαζαρίδης, Πασιαλής

Ανώτερος ο Κισσαμικός επικράτησε 1-0 του Πανελευσινικού και του στέρησε να πάρει κεφάλι στην κορυφή του 5ου ομίλου. Μπροστά σε 400 φίλους του, ο Κισσαμικός, ήταν αυτός που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε την νίκη με αυτογκόλ που σημείωσε στο 19’ ο Μακρίδης. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν στο 84’ το γκολ του Τζιορτζιόνε ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο, Ψυχουντάκης (92′ Σμίλτος), Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κουμπρόγλου (83′ λ. τρ. Τζιορτζιόνε), Πασιαλής, Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (78′ Χολέβας)

Πανελευσινιακός (Δημήτρης Σπανός): Τσαλκιτζίδης, Μακρίδης, Κοκκίνης (46′ Αλεξανδρόπουλος), Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μιχελής, Μαρής (44′ λ. τρ. Κρολ), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (71′ Ουέλιγκτον), Δουκάκης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Κιλκισιακός (2-3) Για 90′ ο Παπαστεργίου, για 57′ ο Τριανταφυλλίδης

Ένα «γεμάτο» ματς με πολλές συγκινήσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Σιδηρόκαστρου, καθώς μόλις στο 15’ ο Παντελιάδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Ασημώνη για το 0-1! Η απάντηση ήρθε στο 24’ με τον Μεντή να πλασάρει από κοντά φέρνοντας το ματς στα ίσια, ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Όμως 2 λεπτά αργότερα ο Παντελιάδης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 και στο 66’ ο Σουλτανίδης με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 3-2 για τον Κιλκισιακό, καθώς στο 85’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν καθώς το σουτ του Μουτεσίδη χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μπαντή και κατέληξε άουτ.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Ασημώνης, Ιωαννίδης, Πετρίδης, Μαυρουδής, Αμπαδίνης, Τσεμπερίδης, Αϊβατζίδης (90+2’ Πασούδης), Μεντής, Παπαστεργίου (83’ Γεωργιάδης), Μουτεσίδης, Μπουζούρας (72’ Παρούκας).

Κιλκισιακός : Μπαντής, Μαυροκεφαλίδης, Τριανταφυλλίδης (57’ Σερταρίδης), Ματετζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαββελίδης (90’ Αϊβαζίδης), Λογγινίδης, Σουλτανίδης, Παντελιάδης, Καρανδρέας (65’ Μπελίτσας).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected