Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

286d2533890cd809025146eff8089c66_LΕντυπωσιακές αναμένονται οι τελευταίες 9 αγωνιστικές στο φετινό Πρωτάθλημα με Ισπανίας, με αποκορύφωμα το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο στην «αυλαία»

Το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Κυριακής έβαλε… φωτιά στην PrimeraDivision, δίνοντας την ευκαιρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Οι τελευταίες 9 αγωνιστικές του ισπανικού Πρωταθλήματος αναμένονται εντυπωσιακές, με τις τρεις μεγάλες της Primeraνα έχουν θεωρητικά εύκολο έργο και τη δράση να κορυφώνεται στην «αυλαία» με το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο!

Συγκεκριμένα, η Ατλέτικο είναι αυτή που έχει το πιο δύσκολο έργο με πέντε από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της να είναι εκτός έδρας, με πιο δύσκολο αυτό στη Βασκονία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αντίθετα η Ρεάλ θα δώσει πέντε ματς στη Μαδρίτη, μεταξύ άλλων και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με την Εσπανιόλ. Πέντε εντός έδρας αγώνες έχει και η Μπάρτσα, που θα υποδεχθεί την Αθλέτικ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Γρανάδα (εντός), Αθλέτικ (εκτός), Βιγιαρεάλ (εντός), Χετάφε (εκτός), Έλτσε (εντός), Βαλένθια (εκτός), Λεβάντε (εκτός), Μάλαγα (εντός), Μπαρτσελόνα εκτός.

Ρεάλ Μαδρίτης: Σεβίλλη (εκτός), Ράγιο Βαγεκάνο (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός), Αλμερία (Εντός), Βαγιαδολίδ (εκτός), Οσασούνα (εντός), Βαλένθια (εντός), Θέλτα (εκτός), Εσπανιόλ (εντός).

Μπαρτσελόνα: Θέλτα (εντός), Εσπανιόλ (εκτός), Μπέτις (εντός), Γρανάδα (εκτός), Αθλέτικ (εντός), Βιγιαρεάλ (εκτός), Χετάφε (εντός), Έλτσε (εκτός), Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός).

primera teliki eythia

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected