Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Ένα από τα πιο συγκλονιστικά ματς όλων των εποχών!

d34c9af2caa35fb81c27bb7837c1b8f8_LΜε τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των clasico η Μπαρτσελόνα πήρε νίκη… ζωής επικρατώντας 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Επικό παιχνίδι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, πρόσφεραν ακόμα ένα… έπος με την Μπαρτσελόνα κάνει τεράστια ανατροπή και να παίρνει τη νίκη με 4-3 παραμένοντας ζωντανή στη «μάχη» της κατάκτησης του τίτλου μειώνοντας στον πόντο από την κορυφή και τη «βασίλισσα».

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι ήταν για ακόμα μία φορά ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος πετυχαίνοντας χατ-τρικ, έφτασε τα 21 γκολ στα μεγάλα ντέρμπι και έγινε έτσι ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Το ντέρμπι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς ο Ινιέστα μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ με ωραίο δυνατό σουτ. Ωστόσο, η απάντηση των «μερένγκες» ήταν άμεση και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ σε λίγα λεπτά.

Ο Μπενζεμά στο 20’ με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να κάνει ο ίδιος ποδοσφαιριστής το 2-1 στο 24’ με δυνατό σουτ από κοντά. Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι στο 42’ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι κάνοντας το 2-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν έπεσε σε καμία περίπτωση και σημειώθηκαν ακόμα τρία τέρματα. Ο Ρονάλντο στο 55’ κέρδισε πέναλτι, με την ανατροπή να γίνεται έξω από την περιοχή. Ο Πορτογάλος στην εκτέλεση ευστόχησε κάνοντας το 3-2 για τη «βασίλισσα».

Από εκεί και πέρα όμως, ήρθε η μεγάλη ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα». Στο 65’ ο Νεϊμάρ κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Σέρχιο Ράμος με τον Μέσι να ευστοχεί για το 3-3.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε ξανά από τη σημείο του πέναλτι όταν ο Ινιέστα κέρδισε το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Τσάμπι Αλόνσο με τον Μέσι να ολοκληρώνει το χατ-τρικ στο 84’ και να δίνει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Ρεάλ Μαδρίτης : Ντιέγκο Λόπεζ, Καρβαλιάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Αλόνσο, Μόντριτς (89’ Μοράτα), Ντι Μαρία (84’ Ίθκο), Μπέιλ, Μπενζεμά (66’ Βαράν), Ρονάλντο.
Μπαρτσελόνα : Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας (78΄Σάντσες), Νεϊμάρ (68΄Πέδρο), Μέσι, Ινιέστα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected