Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σαμουέλ Ετό – Απίστευτες λεπτομέρειες για τη συνύπαρξη του με Γκουαρδιόλα!

kentroΜπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη συνύπαρξή τους στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Σαμουέλ Ετό μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχει από τον Πεπ Γουαρδιόλα και μέσω συνέντευξής του στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό “BeIn Sports” ξεσπάθωσε εναντίον του.

Ο νυν άσος της Τσέλσι θυμήθηκε το καλοκαίρι του 2008 που ήταν να.. φύγει όπως οι Ροναλντίνιο και Ντέκο αλλά τελικά έμεινε για να κατακτήσει όλους τους τίτλους με τη Μπαρτσελόνα, καθώς επίσης και την επιθυμία του Καταλανού τεχνικού να αποκτήσει το 2009 τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δίνοντας τον ίδιο ως αντάλλαγμα στην Ίντερ.

“Ήθελε να μου κάνει μαθήματα για το πώς θα επιτίθεμαι όταν εκείνος ήταν μέσος και ούτε καν σπουδαίος. Του είπα: εγώ είμαι ο Σαμουέλ Ετό. Μόνο εγώ θα σου δώσω νίκες. Έχω κάνει πολλά για το σύλλογο της Μπαρτσελόνα.

“Δεν είχε το κουράγιο να μου πει αυτό που ήθελε κατά πρόσωπο. Δεν με σεβάστηκε ποτέ και του είπα κάποια στιγμή: “δεν είσαι στα καλά σου”.

Θα είχα φύγει από την πρώτη στιγμή που ήρθε αλλά είχε την ατυχία να με βάλει να παίξω σε ένα καλοκαιρινό φιλικό με την Τσίβας.

Μου έφτασαν 20 λεπτά συμμετοχής για να πετύχω τρία γκολ. Δεν ήθελα να του μιλήσω μέχρι να μου ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του”, τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο 33χρονος Καμερουνέζος φορ και πρόσθεσε:

“Έδινε τη φανέλα με το Νο 9 στον Ανρί, κάτι που αποτελούσε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου. Ήθελε να με στείλει στο Ουζμπεκιστάν. Έμεινα στη θέση μου και του είπα πως θα απολογηθεί για αυτά στο μέλλον.

Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (Ίντερ-Μπαρτσελόνα) μου έδωσε το χέρι αλλά μόνο για τις κάμερες, στη φυσούνα δεν με χαιρέτησε…”

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected