Κατηγορίες
Διάφορα

Ποιος ειδοποίησε τους γονείς ότι η μπέιμπι σίτερ κακοποιούσε το μωρό;

66844a940782af3a438aecc7855f5e10_XLΟ σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Δεν πρόκειται να τον προδώσει ποτέ, ενώ πολλές φορές έχουμε δει να σώζει ακόμη και τη ζωή του αφεντικού του.

Η ιστορία της οικογένειας Τζόρτνας είναι η απόδειξη όσων λέμε. Οι δύο γονείς εκτός από το μόλις 7 μηνών μωράκι τους, είχαν κι ένα σκύλο ο οποίος από την στιγμή που γεννήθηκε ήταν ο φύλακας-άγγελός του. Επειδή όμως κι οι δύο εργάζονταν πήραν την απόφαση να προσλάβουν μία μπέμπι σίτερ.

Η 22χρονη Αλέξις Καν, δούλεψε για πέντε ολόκληρους μήνες στην οικογένεια. Υπήρχαν όμως μέρες που οι γονείς διαπίστωναν μία άσχημη συμπεριφορά του τετράποδου φίλου τους προς τη νεαρή γυναίκα, κάτι φυσικά που τους κίνησε υποψίες. Μάλιστα κάποια στιγμή πήγε να της επιτεθεί. Καταλάβαιναν όμως ότι ο σκύλος τους ήθελε με κάποιο τρόπο να τους ειδοποιήσει για κάτι που πιθανότατα έβλεπε, ενώ εκείνοι έλειπαν. Τότε πήραν την απόφαση και έβαλαν το κινητό τους κάτω από τον καναπέ, προκειμένου να καταγράψουν τι γίνεται, όταν φεύγουν από το σπίτι.

Τι ανακάλυψαν μόλις είδαν το βίντεο; Η 22χρονη μπείμπι σίτερ, φώναζε συνέχεια στο αγγελούδι τους, ενώ κάποια στιγμή το χαστούκισε δυνατά. Αφού σοκαρίστηκαν από τις σκηνές που είδαν, πήγαν αμέσως στην αστυνομία. Η Αλέξις είναι αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες, ενώ οι δύο γονείς ευχαριστούν το Θεό που ο πιστός τους φίλος τους ειδοποίησε έγκαιρα.

Δείτε το βίντεο:

*mothersblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected