Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σωτήρης Αντωνίου – “Πρώτη φορά βλέπω τόσο εριστικό προπονητή!”

10154869_1405569063045885_1298800460_n

Δηλώσεις στη σελίδα του facebook της ομάδας, οι οποίες δημοσιεύτηκαν και στην εφημερίδα της Λάρισας “Ελευθερία” (δείτε το απόκομμα στο τέλος του άρθρου), έκανε ο προπονητής του Δωτιέα Αγιάς, Σωτήρης Αντωνίου. Ο νεαρός τεχνικός εκθείασε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα, Γιάννη Κερλίδη τον οποίο χαρακτήρισε εριστικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάκτηση ενός πολύ σημαντικού βαθμού. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πραγματοποιήσει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς στην Νάουσα που θα μας έδινε περισσότερες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, όμως και ο βαθμός που κατακτήσαμε σε συνάρτηση μετά άλλα αποτελέσματα ήτανε ικανοποιητικός, παρόλα αυτά είχαμε τις φάσεις να πάρουμε το παιχνίδι και ποιο χαρακτηριστικά στο 96’ που αν η τελική πάσα ήτανε καλύτερη, θα φεύγαμε με τους 3 βαθμούς.

Για τον αντίπαλο, προσπαθούσε από στημένα να βγάλει φάση όπως και έγινε σε ένα φάουλ, στο οποίο δεχτήκαμε και το γκολ. Θα ήθελα επίσης, να καταδικάσω το γεγονός, που μετά την λήξη του αγώνα επικράτησαν στιγμές απείρου κάλους. Πρώτη φορά βλέπω προπονητή να είναι τόσο εριστικός. Εμείς οι προπονητές είμαστε παράλληλα και παιδαγωγοί και πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα αποτρέψουμε τέτοιου είδους συμβάντα. Φεύγω απογοητευμένος από το στάδιο αυτό, δεν περίμενα τέτοια φιλοξενία, η φιλοξενία της Νάουσας στην Αγιά ήτανε άψογη και αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε, τέτοια πράματα δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο. Όταν «καίγεσαι» για βαθμούς στήνεις την ομάδα σου για να κερδίσεις αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Μαχητή Τερψιθέας:«Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μαχητής ίσως παίζει το τελευταίο του χαρτί γιατί μετά έχει το ρεπό του. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι για τη νίκη»

10148230_1405571886378936_2017435615_o

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected