Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Φιλώτα – ΑΕ Καψόχωρας 3-0

6465111cdf84cdc7943bf24e4bf0d8dd_LΣαρωτική ήταν η εμφάνιση της Θύελλας Φιλώτα, που επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Καψόχωρας και πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 21’ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Πεκάκη, ο Μαρκόπουλος με σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 25’ η σέντρα του Χ. Σιδηρόπουλου από δεξιά, ανάγκασε τον Καρασαββίδη να διώξει με γροθιές και στην επαναφορά, ο Ηλιάδης με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Φιλώτα συνέχισαν το ανελέητο σφυροκόπημα, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες. Στο 65’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Σιδηρόπουλου, ο Ζηνόβιος με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη, για αντικανονικό μαρκάρισμα του Διτσόλα.

Θύελλα Φιλώτα : Κοντογουλίδης, Γιορετζίδης, Πεκάκης, Σιδηρόπουλος Γ., Μπαμπάρης, Μαργιορίδης, Ηλιάδης (66’ Ιωαννίδης), Ανδρεάδης, Σιδηρόπουλος Χ. (71’Ντε Σόουζα), Ζηνόβιος (80’ Αβραμίδης), Μαρκόπουλος

ΑΕ Καψόχωρας: Καρασαββίδης, Μόσχος, Διτσόλας, Μαγγανάρης, Παπαδόπουλος, Μουσκεφτάρας (46’ Τόζογλου), Κωτούλας, Βλάχος (62’ Πιπιλιάρης), Κωστόπουλος (71’ Νικολόπουλος), Χαλβατζής, Γρηγοριάδης

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected