Κατηγορίες
Football League

Γιάννης Νιώπας : “Όποιος δεν μπορεί να το διαλύσει και να πάει σπίτι του…”

11_241Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιάννης Νιώπας και αναφέρθηκε στην απόφαση του ΠΣΑΠ για αποχή, την επόμενη αγωνιστική, εξαιτίας της καθυστέρησης της δημιουργίας του εγγυητικού ταμείου, ενώ τόνισε για την ομάδα του. πως αν θέλεις και προσπαθείς, είναι θέμα χρόνου να πετύχεις”.

Αν δεν κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού αποχή:

“Εγώ τους μάζεψα και τους ρώτησα αν έχουν κάτι στο μυαλό τους και μου απάντησαν όλοι αρνητικά. Δεν μπορεί να επιβραβεύεις τις ομάδες που δεν πληρώνουν και να κατακεραυνώνεις τις ομάδες που πληρώνουν. Δεν θέλουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές να απεργήσουν. Το συνδικαλιστικό όργανο είπε ότι δεν πήρε “μια” από την λίγκα, αλλά εγώ έμαθαν άλλα.

Δεν είναι κρίμα οι ομάδες στην Β’ να πληρώνουν το 10% των εσόδων τους για αυτό το ταμείο; Για τις ομάδες της Super League είναι ψίχουλα.

Για εμάς είναι αρκετά λεφτά. Πάντα γίνεται ότι θέλει η Super League. Για εμένα αυτό το μέτρο είναι λάθος γιατί επιβραβεύει τους αφερέγγυους. Δεν γίνεται να καλύπτουμε εμείς τις ομάδες που δεν πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές τους. Όποιος δεν μπορεί να το διαλύσει και να πάει σπίτι του”.

Για τον Ηρακλή και τον αγώνα με την Ζάκυνθο:

“Δεν θα έχει πρόβλημα ο Ηρακλής. Θα έχει ένα πολύ εύκολο απόγευμα με την Ζάκυνθο. Έχει μια καλή ομάδα η Ζάκυνθος, αλλά με συγκεκριμένες δυνατότητες. Πρέπει να κλείσει ο Θεός τα μάτια για να χάσει ο Ηρακλής”.

Για τον στόχο του Αιγινιακού:

“Ο Αιγινιακός δεν θα γίνει σάκος του μποξ κανενός. Αν έρθει κάτι καλό δεν θα πούμε όχι. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Ακόμα και οι εγκαταστάσεις μας μέχρι το τέλος του ’14, αρχές του ’15 θα είναι έτοιμες για να αγωνιστούμε στην Super League. Αν θέλεις και προσπαθείς, είναι θέμα χρόνου να πετύχεις”.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected