Football League

Θα μας τρελάνουν αυτοί στη Football League…Δείτε τι πρόταση έπεσε στο τραπέζι!

fl-dioikitiko-symvoulioΣυνεχίζεται η φαρσοκωμωδία όσον αφορά τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας την Παρασκευή (28/03) συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί κανείς από την τρέχουσα διοργάνωση και να ανέβουν 6 ομάδες από τη Γ’ Εθνική.

Αποφασίστηκε δε η πρόταση αυτή να ψηφιστεί στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (03/04). Σε περίπτωση που ψηφιστεί ομόφωνα, τότε η Football League θα προωθήσει στην ΕΠΟ πρόταση, με την οποία θα ζητά το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15 να διεξαχθεί με 17 ομάδες σε κάθε Όμιλο (2 Όμιλοι όπως υπάρχουν και τώρα).

Για να ισχύσει βεβαίως αυτή η αναδιάρθρωση, αρμόδια είναι η ΕΠΟ. Που θα πρέπει να συναινέσει σε μια αναδιάρθρωση… της αναδιάρθρωσης. Καθώς, όλα αυτά τα πράγματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της Football League προσκρούουν στο πρόγραμμα αναδιαρθρώσεων που είχε σχεδιάσει η Ομοσπονδία, η οποία προβλέπει ότι από τη μεθεπόμενη σεζόν να διεξάγεται πρωτάθλημα 18 ομάδων.

Όσον αφορά τα πλέι οφ, το Δ.Σ. αποφάσισε ότι δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο διεξαγωγής τους. Έτσι, αυτό που αναμένεται να συμβεί στο επόμενο συμβούλιο είναι να επικυρωθεί η βαθμολογία για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η λιτή ανακοίνωση για τα παραπάνω ζήτημα αναφέρει: “Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ ομόφωνα αποφάσισε, σύμφωνα και με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, τη διεξαγωγή των play- off (οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο) με βάση την βαθμολογική τους κατάταξη”.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected