Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League (Βορράς) – Το πρώτο…κανόνι και ποιοι ακολουθούν!

tziwras

Με το πέσιμο της αυλαίας για την κανονική διάρκεια του Βορρά στη Football League, ο Χρήστος Τζιώρας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 13 γκολ. Ο 26χρονος επιθετικός της Νίκης Βόλου είχε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, η οποία βεβαίως δεν τελείωσε και θέλει να τη συνδυάσει και με άλλα τέρματα στα πλέι οφ και φυσικά την άνοδο. Ο Τζιώρας, που ακόμα έπαιξε σε Πυρσό Γρεβενών, Κοζάνη, Πολύκαστρο, Φλώρινα, Αετό Σκύδρας, Παναργειακό και Βατανιακό, μίλησε στο dokari.gr τονίζοντας:

«Σε προσωπικό επίπεδο είναι η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και χαίρομαι γι’ αυτό το επίτευγμα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επιβραβεύθηκαν οι προσπάθειές μου. Όμως το ταμείο δεν γίνεται ακόμα, έχουμε 14 παιχνίδια στα πλέι οφ. Θέλω να βάλω και άλλα γκολ και φυσικά να ανέβει η Νίκη. Θα άλλαζα την πρωτιά στους σκόρερ με την άνοδο, προέχει η επιτυχία της ομάδας! Είναι ένα δύσκολο μίνι πρωτάθλημα, κανείς δεν είναι ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ. Είμαστε εδώ για την υπέρβαση και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Χρειάζονται αντοχές, είναι μαραθώνιος, αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Θέλουμε κάθε αγωνιστική να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Θεωρώ σημαντικό ότι η Νίκη Βόλου ήταν και πέρυσι στα πλέι οφ. Έχει πλέον εμπειρία και παραστάσεις από τη διαδικασία. Είμαστε μια ομάδα με δυναμική και αγωνιστική ωριμότητα».

Οι επόμενοι “μπόμπερ”

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο δεύτερος σκόρερ της κανονικής διάρκειας παίζει στους Θεσσαλούς, ο Ισπανός Αντόνιο Ανιέτε με δώδεκα γκολ. Έντεκα γκολ έχει ο Σκοπιανός, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ της πρωτοπόρου Κέρκυρας, δέκα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος της Δόξας Δράμας, ενώ από εννιά φορές «πυροβόλησαν» οι Δημήτρης Καραδέμητρος (Κέρκυρα), Σωκράτης Μπουντούρης (Αναγέννηση Καρδίτσας) και Ντάριο Ζάχορα (Ηρακλής). Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Χρήστο Κουτσοσπύρο του Αιγινιακού, που σε έναν γύρο πρόλαβε να πετύχει έξι γκολ.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected