Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Διαμαρτυρία για Μόγιες από τον…αέρα!

unitedΗ τραγική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν έφερε στο… αμήν κάποιους οπαδούς της με αποτέλεσμα να θελήσουν να δείξουν την αντίδρασή τους στη παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο με άκρως ακραίο τρόπο.

Αυτός ήταν να μισθώσουν ιδιωτικό αεροπλάνο για να φανερώνουν ένα μήνυμα κατά του Μόγιες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα το μεσημέρι του Σαββάτου, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ένα λεπτό αφότου ξεκίνησε ο αγώνας, εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το “Ολντ Τράφορντ” ένα αεροπλάνο το οποίο έσερνε πίσω του ένα πανό (με άσπρα και κόκκινα γράμματα) που έγραφε: “Η λάθος επιλογή-Έξω ο Μόγιες” (‘Wrong One: Moyes Out”)!

Οι οπαδοί που βρίσκονταν πάντως στο γήπεδο ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα βλέποντας το αεροπλάνο ενώ την ίδια ώρα προχώρησαν σε επιδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο πρώην άσος των “κόκκινων διαβόλων” και νυν τηλεσχολιαστής, Γκάρι Νέβιλ, είχε ζητήσει μέσω Twitter από τους οπαδούς να τραγουδήσουν το όνομα του Ντέιβιντ Μόγιες και ταυτόχρονα να αποδοκιμάσουν όσους είχαν την έμπνευση με το… αεροπλάνο κατά του Μόγιες.

*sport24.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected