Κατηγορίες
Football League

Βατανιακός – Δόξα Δράμας (2-3) Για 90′ ο Γελαδάρης

b08a75cf83b13757e35e6a0245cc1116_LΣημαντική νίκη που την απομάκρυνε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πήρε η Δόξα Δράμας που επικράτησε 3-2 του Βατανιακού.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Football League κατάφερε να αποσπαστεί η Δόξα Δράμας που πήρε σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Βατανιακού με 3-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τέρμα του Στούμπου. Η απάντηση των Δραμινών ήταν άμεση καθώς ισοφάρισαν στο 9’ με τέρμα του Μοσχάκη.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν από το πρώτο μέρος με τον Διαμαντόπουλο στο 11’ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Δράμας. Ο Βατανιάκος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 67’ με τέρμα του Μελισσόπουλου, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα δύο λεπτά αργότερα από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Διαμαντόπουλου.

Βατανιακός : Κουδουνάς, Κολαξίδης, Στούμπος, Γιαλαμίδης (76’ Φουλίδης), Λαγδάρης, Ποτουρίδης, Βουτσιάς, Μπουζούκης, Μίλιτς, Γιαννούλης (63’ Μελισσόπουλος), Γιαξής (85’ Χαρίσης).
Δόξα Δράμας : Μένκα (46’ Δαύκος), Γελαδάρης, Κίκοφ, Κάσσος, Ρούτσης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Σιάμπος, Χιντασέλι (67’ Κυριακίδης), Μπέκα (85΄ Βλασόπουλος), Μοσχάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected