Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Ξανά…Ρεάλ! (vid)

176738972DD013_Real_Madrid_
Μπροστά στον όχι και τόσο πολύ κόσμο της στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, σκορπίζοντας την Ράγιο Βαγεκάνο με σκορ 5-0!

Το… ταμείο ξεκίνησε στο 15’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε τα 28 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι το ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, αν και οι Μαδριλένοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους. Στο δεύτερο μέρος, όμως… ξέσπασαν για τα καλά. Ο Καρβαχάλ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με την μαδριλένικη φανέλα, κάνοντας το 2-0 στο 55’.

Ο Μπέιλ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα δις και μάλιστα σε διάστημα δύο λεπτών, σκοράροντας στο 68’ και στο 70’. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε απ’ τον Μοράτα στο 78’ που υπέγραψε με πολύ ωραίο τρόπο την άνετη νίκη της «βασίλισσας» που θα μπορούσε το κοντέρ να είχε γράψει κι άλλα αν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονταν τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Έτσι, η ομάδα του Αντσελότι έφτασε τους 73 βαθμούς και παραμένει στην τρίτη θέση, ούσα στο -3 από Ατλέτικο και -2 από Μπάρτσα.

δείτε το βίντεο εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected