Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πανθρακικός Κ17 – Άρης Κ17 (0-3) Σκόρερ ο Ίντος!

b_280_280_16777215_0___images_stories_1_13_xeimonas_panthrakikos-aris_k17-2Σπουδαία νίκη πήρε εκτός έδρας η ομάδα Κ17 του Άρη, καθώς μετά από καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο,  επικράτησε με 3-0 επί της αντίστοιχης του Πανθρακικού, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αιγείρου, για την 5η αγωνιστική του 4ου γύρου του B’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Οι παίκτες του Άρη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10′ ο Σμυρλής νίκησε τους αμυντικούς του Πανθρακικού και με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έκαναν ένα κακό πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει την υπεροχή και την  κατοχή στο κέντρο και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν το σκορ όταν ο Βαγγέλης Ίντος έβγαλε σέντρα-σουτ από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά (λόγω του ισχυρού αέρα), ο Συνοδινός φάνηκε να ελέγχει τη φάση, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 0-2 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την είσοδο του Καλυμνιου στην επανάληψη ο Πανθρακικός άγγιξε το γκολ δημιουργώντας 2-3 κλασικές ευκαιρίες, αλλά ο Χατζηιγνατιάδης στο 73′ σε μια γρήγορη αντεπίθεση έγραψε το τελικό 0-3 σβήνοντας κάθε ελπίδα των γηπεδούχων να πάρουν κάτι από το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί το ντεμπούτο των “μικρών” του Πανθρακικού Κυριαλάνη και Στοϊνοβιτς που πήραν την πρώτη τους ευκαιρία από την Κ-15 στην Κ-17, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον!

Πανθρακικός Κ17 : Συνοδινός, Τσιτλαχίδης (Βουλγαρίδης), Γκούρδογλου, Τζατζανάς, Μουζακίδης (Μίχος), Χακάν (Στοϊνοβιτς), Λαμπάκης (Καλύμνιος), Ίτσας, Κατσαρός (Κυριαλάνης), Τσικλαούρη

Άρης Κ17 : Μανουσαρίδης, Χουζούρη, Σολέγκος (Κωνσταντινίδης), Πέτσκας, Παπαγεωργίου, Τοπουζλής, Λαδόπουλος (Τσατσαρώνης), Ίντος, Αργυρόπουλος, Μαυρίδης (Μούδιος), Σμυρλής (Χατζηιγνατιάδης).

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected