Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο

Δύο φάσεις χάρμα οφθαλμού! Η γκολάρα του Ρικέλμε και το ιδανικό αλά…Πανένκα! (vid)

carruscaΟ Χουάν Ρομάν Ρικέλμε έδειξε πως ακόμα και στα 35 του, η τέχνη της μπάλας και για την ακρίβεια της εκτέλεσης φάουλ, δεν ξεχνιέται.

Χθες διεξήχθη στο «Μπομπονέρα» ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο, με την Ρίβερ να κερδίζει με 2-1 την Μπόκα Τζούνιορς. Την παράσταση στον αγώνα «έκλεψε» ο Ρικέλμε, που έδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι «μαέστρος» στα φάουλ.

Στο 68ο λεπτό ο 35χρονος ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι, με χτύπημα φάουλ. Όμως δεν ήταν μία απλή εκτέλεση αλλά μία από τις καλύτερες που έχουμε δει στα γήπεδα. Η μπάλα πήγε ακριβώς στο «παραθυράκι» της εστίας, με τον Μαρσέλο Μπαροβέρο να μένει κυριολεκτικά άγαλμα! Απολαύστε το γκολ:

Στην αναμέτρηση της Wellington Phoenix με την Adelaide United για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Αυστραλίας οι φιλοξενούμενοι πήραν το “διπλό” με 0-1, χάρη σε μία εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Μαρσέλο Καρούσκα, ο οποίος έχει περάσει από την Γαλατάσαράι, σκόραρε αλά Πανένκα, με την εκτέλεση να φαντάζει ιδανική, καθώς ακόμη και να είχε επιχειρήσει να σηκωθεί ο τερματοφύλακας δύσκολα θα είχε καταφέρει να αποκρούσει.

Δείτε το video…


*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected