Κατηγορίες
Football League

Football League – Και τώρα τι γίνεται…;

paralia_610x400Η… regular season της Football League ολοκληρώθηκε την Κυριακή και 500 περίπου ποδοσφαιριστές πάνε. παραλία, αφού πρώτα πολλοί από αυτούς περάσουν μια βόλτα από τον ΟΑΕΔ.

Η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έπεσε το απόγευμα της Κυριακής. Οκτώ ομάδες θα ξεκινήσουν την μεθεπόμενη Τετάρτη -πιθανότατα- έναν νέο μαραθώνιο 14 αγωνιστικών, ενώ οι υπόλοιπες 20 ψάχνουν τρόπους να γεμίσουν τις μέρες τους, αφού για αυτές η χρονιά έλαβε τέλος. Από Μάρτη μήνα.

Η… νέα τάση της ποδοσφαιρικής μόδας αναφέρει ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην κατηγορία αυτών που ξεκινούν διακοπές, θα μπουν ταμείο ανεργίας, αφού οι εργοδότες τους δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώνουν μισθούς και ΙΚΑ μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγουν τα περισσότερα συμβόλαια, κυρίως αυτών που δεν είναι στα πλάνα τους και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Αγωνιστική απραξία και. οικονομική στενότητα είναι δύο περιπτώσεις που πρέπει να προβληματίσουν τόσο το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, όσο και τη διοργανώτρια αρχή που προσπαθεί να βελτιώσει με κάθε τρόπο το προϊόν της.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected