Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Πήρε…αμ(Παρί)ζα την Τσέλσι! (vid)

cavaniΗ Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 3-1 την Τσέλσι στο “Παρκ ντε Πρενς” του Παρισιού, στην πρώτη μεταξύ τους “μάχη” για τους “8” του Champions League, έτσι απέκτησε πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαβιέρ Παστόρε με ένα καταπληκτικό γκολ εξέθεσε την άμυνα των “μπλε” και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, το οποίο δίνει πολύ μεγαλύτερο αβαντάζ στους Γάλλους σε σχέση με το 2-1, στο οποίο έδειχνε να έχει… βολευτεί η αγγλική ομάδα.

Ο Λαβέτσι μόλις στο 3ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ και απάντησε ο Αζάρ στο 27′ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο περισσότερο κέρδισε ο Οσκάρ, παρά έκανε ο Τιάγκο Σίλβα.

Οι Γάλλοι πήραν ξανά  προβάδισμα στο 61′ με το αυτογκόλ του Νταβίντ Λουίζ, στην προσπάθειά να απομακρύνει μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαβέτσι, ενώ στο 93′ ο Παστόρε με το εξαιρετικό τέρμα του μετέτρεψε την νίκη σε… έναν μικρό θρίαμβο.

Η ομάδα ου Ζοζέ Μουρίνιο ήταν κακή, δίκαια ηττήθηκε και τώρα θα… κυνηγήσει νίκη με 2-0 στοπ Λονδίνο, ενώ ο Λοράν Μπλαν έχει να ανησυχεί για τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Μάρκο Βεράτι που αποχώρησαν τραυματίες.






*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected