Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Κώστας Μήτρογλου…off;

9450160d7b59e32571f0e5b8d778c1e7_LΚίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ ο Κώστας Μήτρογλου, αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο αποδεικνύεται πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο διεθνής φορ της Φούλαμ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα, μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, με βασική αιτία τον τραυματισμό του. Το πρόβλημα στο γόνατο του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρό και για αυτό το λόγο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Μπολόνια, έτσι ώστε να εξεταστεί από ειδικό ορθοπεδικό. Μάλιστα, ο γιατρός που είδε τον «πιστολέρο» στην Ιταλία είναι ο ίδιος που είχε δει και τον Σεμπάστιαν Λέτο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες για τον Μήτρογλου, αφού οι γιατροί του έχουν συστήσει να παραμείνει για δυο εβδομάδες ακόμα στην Ιταλία και ήδη έχει αρχίσει… γκρίνια στην Αγγλία για την άστοχη, όπως τη χαρακτηρίζουν, επένδυση της Φούλαμ. Το πρόβλημα βέβαια, αφορά άμεσα και την Εθνική ομάδα και τον Φερνάντο Σάντος, καθώς ο βασικός φορ της «γαλανόλευκης» φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όχι μόνο γιατί δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό και δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Νότιο Κορέα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην Αγγλία, πάντως, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Φούλαμ έχει δώσει 103.559 λίρες για κάθε λεπτό που έχει αγωνιστεί με την ομάδα ο Μήτρογλου, από τη στιγμή που οι εβδομαδιαίες του απολαβές ανέρχονται στις 40.000 λίρες, κάτι που αποτελεί αντικείμενο κριτικής για τη διοίκηση της ομάδας…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected