Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Αλλαγή σκυτάλης και ο νέος τεχνικός!

DSCN8997

Μπορεί το χθεσινό κουίζ του Imathia Sports News να μην αποκάλυπτε το όνομα του προπονητής ομάδας του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, ωστόσο δημιούργησε μεγάλο ντόρο και τα μηνύματα που δεχτήκαμε ήταν πολλά. Από την Τρίτη 1/4 λοιπόν, ο Λεωνίδας Μπίλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Μακροχωρίου, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους ποδοσφαιριστές μετά την προπόνηση.

Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη και για κάποιους η φετινή πορεία της ομάδας και η επίτευξη (κατά πολύ μεγάλου ποσοστού) της παραμονής στην κατηγορία, δεν προμήνυε μία τέτοια εξέλιξη. Όμως στο ποδόσφαιρο και δη στο ερασιτεχνικό, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο ειδικά εν μέσω των εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.

Ήδη οι ιθύνοντες στην ομάδα έχουν επιλέξει τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Μπίλη, ένα όνομα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τόσο ως πρώτος προπονητής όσο και βοηθός. Το όνομα του θα ανακοινωθεί αύριο και θα πραγματοποιήσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την πρώτη του προπόνηση (σήμερα έγινε δίτερμα στο οποίο έδωσε το παρόν για να δει τους ποδοσφαιριστές).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected