Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης επικεφαλής του “Εν Σώματι Υγιεί” Running Team στον 9ο Διεθνή…

zaxariadis-650x457Η ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού με έδρα την Βέροια, “Εν Σώματι Υγιεί” (r4rehab.blogspot.grανακοινώνει ότι συμμετέχει με δική της ομάδα στον “9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και Δρόμοι Υγείας 5 & 10 χλμ”, στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Συνολικά δεκαεπτά (17) δρομείς θα τρέξουν με τα “χρώματά” μας και συγκεκριμένα 1 δρομέας στον Μαραθωνιο Δρόμο, 10 δρομείς στον Δρόμο 10χλμ και 6 δρομείς στον Δρόμο 5χλμ. (14 άντρες και 3 γυναίκες). Στην αρχική ομάδα δηλώθηκαν 14 δρομείς, όμως εκπρόθεσμα ακόμα 3 δρομείς εκδήλωσαν την επιθυμία τους να φέρουν το λογότυπο του “Εν Σώματι Υγιεί” στο στήθος.

Επικεφαλής της ομάδος ορίστηκε ο Διαιτητής Superleague από την Θεσσαλονίκη, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος μαζί με άλλους αξιολογημένους και μη Διαιτητές από την Θεσσαλονίκη και την Ημαθία, προτίμησαν την δική μας ομάδα για να αγωνιστούν και με αυτόν τον τρόπο δείχνουν το κοινωνικό τους προφίλ και περνάνε το μήνυμα ότι στην Αναπηρία δεν υπάρχουν περιορισμοί και εμπόδια.

Μέλος της ομάδας που θα αγωνιστεί είναι επίσης και ο Τρίτος Πανελληνιονίκης το 2012 και 2013 στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση ΑμεΑ από την Βέροια, αθλητής με κινητική αναπηρία Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, συνοδευόμενος από τον Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, Διεθνή Διαιτητή Ποδοσφαίρου 5Χ5 Τυφλών, επίσης από την Βέροια.

Τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected