Κατηγορίες
Basket

Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ – Ήττα για τον Ζαφειράκη και αποκλεισμός


zaf_evathlos
Παρά την υπερπροσπάθεια ο Ζαφειράκης ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Εύαθλο Πολυκάστρου  με 60-66 (ημιχρ. 35-37) και αποχαιρέτισε τα πλέι οφ της Α’ ΕΚΑΣΜΕΜ. Το παιχνίδι διεξήχθη μπροστά σε λίγους δυστυχώς φιλάθλους του μπάσκετ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Νάουσας και η ομάδα των Τούφα – Πουρλίδα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Εύαθλο Πολυκάστρου, που έδειξε πως είναι απλά καλύτερη ομάδα τη δεδομένη στιγμή και συνεχίζει στα πλέι οφ της Α ΕΚΑΣΜΕΜ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης Νάουσας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στη συνέχεια ο Εύαθλος ισορρόπησε μπροστά με 14-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο Ζαφειράκης ισορρόπησε το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας 3 γκαρντ στη σύνθεση του (Βάινγκαντ, Μουρατίδη και Ιωσηφίδη). Έγινε πιο γρήγορος  στην επίθεση, είχε καλύτερη κυκλοφορία  της μπάλας και καλύτερα σουτ κυρίως από την περιφέρεια. Παρόλα αυτά, ο Εύαθλος με αιχμή του δόρατος τον Ημερίδη που σκόραρε με όλους τους τρόπους(τελείωσε το ματς με 22 πόντους), προηγήθηκε οριακά στο ημίχρονο με 35-27.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο τρίτο δεκάλεπτο  δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Ο Εύαθλος προηγήθηκε με 45-55 ενώ στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών τους δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά. Το τελικό σκορ ήταν 60-66 υπέρ της ομάδας του Πολυκάστρου.

Καλύτερος από τον Ζαφειράκη ο Μάκης Ιωσηφίδης με 25 πόντους και πέντε τρίποντα, ενώ όπως προαναφέραμε ο Χαράλαμπος Ημερίδης ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα για τον Εύαθλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν οι Ντόγκας και Παπαδόπουλος.

Σύνθεση Ζαφειράκη: Βάινγκαντ 3 (1), Ιωσηφίδης 25 (5), Μουρατίδης 3(1), Ζιάννης 2, Χρυσανθάκης, Τούφας, Γκανάς 6 (2), Σκουλαριώτης 4, Σιδηρόπουλος 2, Ψαράς, Μίλης 15 (1), Βαδόλας.

*naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected