Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτη ιστορία! Σηκώθηκε στο νεκροτομείο και πέθανε από το κρύο!

7848a45180a87da27a3e45b82778c2e3_LΠρωταγωνίστρια μιας απίστευτης ιστορίας έγινε… άθελά της μία 80χρονη από το Λος Άντζελες, καθώς ενώ βρέθηκε στον καταψύκτη νεκροτομείου ως… πτώμα, ξύπνησε και τελικά πέθανε από το κρύο!

Ο παθολόγος ήταν σαφής! Η Maria de Jesus Arroyo δεν ήταν νεκρή από έμφραγμα (όπως πίστευαν) όταν ο εργολάβος κηδειών την τοποθέτησε στην κατάψυξη, αλλά πέθανε αργότερα από ασφυξία και υποθερμία μέσα στη σακούλα πτωμάτων!

Η άτυχη γιαγιά βρέθηκε ανάποδα και με τραύματα στο πρόσωπο από τους εργαζόμενους στο νεκροτομείο, έχοντας καταφέρει να ανοίξει λίγο το φερμουάρ, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον εφιάλτη.

«Αυτή η υπόθεση με κρατά ξύπνιο τα βράδια. Την είχαν βάλει ζωντανή στη σακούλα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειάς, Scott Schutzman, συμπληρώνοντας: «Το κρύο την ξύπνησε, αλλά ενώ πάλευε για να βγει, πέθανε. Βρέθηκε ανάποδα με πληγές που το αποδεικνύουν».

Η οικογένεια είναι τώρα αποφασισμένη να μηνύσει το νοσοκομείο του Λος Άντζελες για το θάνατο της γιαγιάς, που συνέβη το καλοκαίρι του 2010, ωστόσο ένας εκπρόσωπος της κλινικής «White Memorial» ήταν κατηγορηματικός.

«Ακολουθήσαμε όλα τα πρωτόκολλα και είμαστε σίγουροι ότι μόλις τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης αξιολογηθούν, θα δικαιωθούμε», δήλωσε…

*newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected