Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά VS Πιερικός – Νικήτρια αναδείχθηκε η ανθρωπιά!

filiko1Μετά από τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες, είναι αυτονόητο ότι το αγωνιστικό σκέλος περνά σε δεύτερη μοίρα. Καστοριά και Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό στην έδρα της πρώτης και ως γνωστόν τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια, σε μια κίνηση ανθρωπιάς από τις δυο ομάδες. Τόσο ο Ανδρέας Λέτσιος για τους «γουναράδες», όσο και ο Γιώργος Καμπερίδης για τους μελανόλευκους χρησιμοποίησαν την πλειοψηφία των διαθέσιμων παικτών.

Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν στο 62΄ με απευθείας φάουλ του Κώστα Αποστολίδη, ενώ στο 64΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πλασέ του Στάθη Αλεξανδρίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια, με τους Ντόικιτς (23΄) και Καραγκούνη (41).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση των Καστοριανών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσοι παρευρεθήκαν στο ΟΑΚΑ Δήμου Καστοριάς για τον φιλικό αγώνα που διεξήχθη ανάμεσα στον ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και τον ΠΙΕΡΙΚΟ (1-1), για τα παιδιά του Συλλόγου με Νεοπλασματική Ασθένεια «Μαζί σου», τους φίλους, τους εθελοντές και μέλη του Συλλόγου. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του αγώνα (ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΔΙΚΑ, ACS, Hotel Tsamis, Hotel Esperos, Ορίζοντες) καθως επισης τους διαιτητές (κ.κ Φωτιάδη, Μπιντη, Κετζιοπουλο) και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Ελπίζουμε το παράδειγμα των δυο ομάδων να βρει μιμητές έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αγκαλιάζουμε και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο όλους τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια».

Καστοριά : Σαραφιανός, Τσόπρας, Σουμέλας (32′ Μπαϊρακτάρης), Μαντζάνας (63′ Γεωργιάδης), Αναγνωστόπουλος, Ποπζαφίροφ (75′ Δημητριάδης), Γανόλης (46′ Αλεξανδρίδης), Σαββαϊδης, Τερέζιου (46′ Λαζαρίδης), Α.Παπαδόπουλος, Σολομωνίδης(46′ Δ. Παπαδόπουλος).

Πιερικός : Πατσιογεώργος (46′ Παπατολίκας), Λαζαρίδης (67′ Γούτσιος), Νικολίτσης, Ντόικιτς, Νίκου, Αποστολίδης, Ίτσιος (67′ Τσιρλίδης), Παπατόλιος (60′ Έκελμανς), Ελευθεριάδης (46′ Μιχαηλίδης), Καραγκούνης (46′ Ντόσης), Μανίκας.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected