Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Φερνάντο Σάντος : “Ανησυχώ…”

9444dc28d98444179a86dd52fa0034ac_LΤον προβληματισμό του για την φυσική κατάσταση και τον αγωνιστικό ρυθμό μερικών από τους διεθνείς εξέφρασε ο Πορτογάλος τεχνικός

Με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για Μουντιάλ της Βραζιλίας να έχει ήδη ξεκινήσει ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει σταδιακά τα πλάνα του για το… μεγάλο ραντεβού. Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να χτυπήσει… καμπανάκι εμμέσως για κάποιους παίκτες, καθώς εξέφρασε την ανησυχία του για ορισμένους αναφορικά τον αγωνιστικό ρυθμό και τη φυσική τους κατάσταση, χωρίς ωστόσο να γίνει πιο συγκεκριμένος.

«Ναι είμαι ανήσυχος για την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών και κυρίως για το πώς θα είναι το διάστημα εκείνο που μας απασχολεί. Εν ολίγοις, προτού μαζευτούμε για την προετοιμασία δεν θα ξέρουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και αγωνιστικού ρυθμού. Όλα θα φανούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, στις 19 Μαΐου. Από κει και πέρα, καθοριστικά στοιχεία για την πορεία μας στο Μουντιάλ είναι να είμαστε ενωμένοι, αλλά και το να πάρουμε από κάθε παίκτη το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του» επεσήμανε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του σε ημερίδα για το ποδόσφαιρο που διοργανώθηκε στην πατρίδα του κι έδωσε το «παρών» μαζί με άλλους συμπατριώτες συναδέλφους του.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected