Κατηγορίες
Διάφορα

Όταν η σερβιτόρα του έφερνε τον καφέ που είχε παραγγείλει, δεν φανταζόταν…

Όταν_η_σερβιτόρα_του_έφερνε-3226d531dec0a6e52865dc3052972d3fΌταν η σερβιτόρα του έφερνε τον καφέ που είχε παραγγείλει, δεν φανταζόταν …με τίποτα αυτά που θα συνέβαιναν στη συνέχεια… Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας κάτοικος της Αμαλιάδας, που βρέθηκε προ δυσάρεστης έκπληξης το απόγευμα της Δευτέρας (07-04-2014), πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό του, αφού είχε νωρίτερα απολαύσει τον καφέ του στην Κουρούτα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, την ώρα που ο πολίτης έπινε τον καφέ του, οι άγνωστοι δράστες «ρουφούσαν» την βενζίνη από το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του. Με ένα άλλο δοχείο και ένα μακρύ κομμάτι από πλαστικό σωληνάκι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν καύσιμο για το δικό τους όχημα χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι.
Ο πολίτης δεν πίστευε στα μάτια του, με αυτό που αντίκρισε, με το πορτάκι του ρεζερβουάρ ανοιγμένο. Ο καφές των τριών ευρώ κόστισε τελικά πάνω από πενήντα αφού χρειάστηκε μια άμεση επίσκεψη σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του… Για την ακρίβεια έστειλε φίλο του να φέρει σε ένα δοχείο βενζίνη μιας και οι άγνωστοι δράστες δεν είχαν αφήσει στο ρεζερβουάρ ούτε σταγόνα.
*gr.celebrity.yahoo.com
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected