Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Τις περισσότερες πιθανότητες ο Γιολ!

73f787e9eee7a5411f949a1bba9be039_LΚορυφώνονται οι επαφές της ΕΠΟ με προπονητές για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με τον Μάρτιν Γιολ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται μέσα στην τελική τετράδα της Ομοσπονδίας για το τιμόνι της Εθνικής μας μετά το καλοκαίρι, την οποία συμπληρώνουν οι Μάρκο Ταρντέλι, Αρμιν Φε και Αντόνιο Καμάτσο. Η ΕΠΟ έχει ήδη μιλήσει και με τους τέσσερις, για το πλάνο, αλλά και τις οικονομικές της δυνατότητες. Μέχρι τώρα περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Γιολ, που εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο στη Φούλαμ. Το κασέ του 59χρονου τεχνικού είναι στα 800-900.000 ευρώ ετησίως, με την ΕΠΟ να προσφέρει μέχρι 700.000 ευρώ συν μπόνους πρόκρισης.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Μάρκο Ταρντέλι είναι ελαφρώς τσιμπημένες, και μόνο αν τις ρίξει έχει ελπίδες. Ο Καμάτσο έχει σαφώς το πιο πλούσιο βιογραφικό, όμως είναι και ο πιο ακριβός. Τέλος, ο Αρμιν Φε είναι ο πιο οικονομικός, αλλά έχει δουλέψει μόνο στη Γερμανία και δεν έχει εμπειρία από πάγκους εθνικών ομάδων.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected