Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Άρης 2-4

DSCN9398Ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στη 13η αγωνιστική, για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με  σκορ  2–4, με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας
Οι παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά τα 3 γρήγορα τέρματα που πέτυχαν οι φιλουξενούμενες, από αδράνεια της άμυνας  του Αγροτικού Αστέρα, ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άρη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τη Γρηγοριάδου στο 12′ , τη Μαντατζή στο 15′  και  στο 20′ με την Παράσχου, παγώνοντας το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα βρήκε ρυθμό και με δυο καλές αντεπιθέσεις, στο 38′ και στο 42′ με τη Σπυριδωνίδου μείωσε σε 2–3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ καλές προϋποθέσεις για ισοφάριση του αγώνα αλλά στο 48′ η Κώττα εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα και ανέβασε το σκορ σε 2–4. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν κατάφεραν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή κυρίως στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι τα 3 γρήγορα γκολ του Άρη στο 1ο ημίχρονο στοίχησαν ακριβά στην έκβαση του αγώνα.

Αγροτικός Αστέρας : Σιακαβάρα, Στρίμπα, Ντούσκα, Δρενοβιάδου, Κακαλέ (69′ Παπαδοπούλου), Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου.

Άρης Θεσσαλονίκης: Ψάλτη, Μίχου (69′  Βαμπούλα), Γρηγοριάδου (80′ Σαμιωτάκη), Χιτούδη,  Κολληγά,  Μαντατζή, Γκόγκα, Κώττα, Παράσχου, Πασπαλή, Κεχαγιά.

*Στην ανάπαυλα βραβεύτηκε από τη Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Χάμπαλης για την κατάληψη της πρώτης θέσης των σκόρερ στο 1ο  όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected