Κατηγορίες
Football League

Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου 0-1

8fc19447db784fac68dd2a715f384560_LΣε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Νίκη Βόλου κατάφερε να νικήσει 1-0 μέσα στην έδρα του συμπολίτη Ολυμπιακού και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη των play off ανόδου στη Super League!

Με ένα γκολ του Χρήστου Τζιώρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Νίκη Βόλου κατάφερε να… αποδράσει από την «καυτή» έδρα του Ολυμπιακού και να γίνει το «αφεντικό» της Μαγνησίας! Η ομάδα της Νέας Ιωνίας χρησιμοποίησε το ρητό που λέει πως… ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα με μεγάλη αντίσταση και ισχυρή αμυντική διάταξη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παραμένει έτσι στους 9 βαθμούς και να έχει πλέον αρκετές ομάδες που μπορούν να τον… καταδιώξουν. Από την πλευρά της, η Νίκη Βόλου έφτασε στους 5 βαθμούς και μπαίνει ξανά στο… κόλπο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, μόνο όμως στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να χάνουν ευκαιρίες. Το γκολ του Τζιώρα που έδωσε προβάδισμα στη Νίκη ήρθε να αλλάξει την κατάσταση, καθώς η ομάδα του Βοσνιάδη από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου επέλεξε να αμυνθεί. Ο Ολυμπιακός Βόλου με κινητήριο μοχλό τον Μόνχε προσπάθησε να αντιδράσει, έπεσε όμως πάνω στον εξαιρετικό Αποστολίδη και δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ οι οπαδοί του… εξαγριώθηκαν από τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων και στις καθυστερήσεις παραλίγο να κάνουν το ματς… ροντέο!

Στο πέμπτο, και προτελευταίο, λεπτό των καθυστερήσεων οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο χώρο ακριβώς πίσω από την εστία της Νίκης Βόλου, άρχισαν να πετούν καπνογόνα και αντικείμενα και οι παίκτες των φιλοξενούμενων έφυγαν… σφαίρα για τα αποδυτήρια! Ο διαιτητής Αρετόπουλος τους ζήτησε να επιστρέψουν, αφού η αστυνομία ήδη είχε επέμβει για να στείλει ξανά στην κερκίδα τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, με το παιχνίδι να τελειώνει στο 102’ εν τέλει και τη Νίκη Βόλου να πανηγυρίζει μια σπουδαία επικράτηση επί του άσπονδου συμπολίτη!

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected