Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής – Η Βόρεια Ζώνη Νέων στον τελικό!

b13974147640_neoi 2Η Βόρεια Ζώνη Νέων επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης Κεντρικής στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, την Κυριακή 13 Απριλίου και θα διεκδικήσει τον τίτλο της διοργάνωσης.

Οι φιναλίστ της Μεγάλης Τετάρτης άνοιξαν γρήγορα το σκορ με τον Παυλίδη στο 5’, αλλά στο 25’ η Κεντρική ζώνη ισοφάρισε με το Βάρκα. Η Βόρεια Ζώνη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ στο 32’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παυλίδης (απέκρουσε ο Λύτρας στη δεξιά γωνία του). Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Βόρεια Ζώνη στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο με γκολ του Καπτέλι στο 61’ και του Ράπτη στο 80’.

Στον τελικό η 1η Ζώνη θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης 3ης Ζώνης – 4ης Ζώνης η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 14/04, στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και ώρα 17:30.

1η Ζώνη Νέων (Βόρεια): Σαββίδης, Νεστορόπουλος (46’ Ζιώγας), Γάκης, Παπακωνσταντίνου, Σαμανίδης, Δοξάκης, Μυλωνάς (59’ Γεωργιάδης), Καπτέλι, Εππάς, Παυλίδης, Ράπτης (84’ Αλμασίδης).

Αναπληρωματικοί: Κώτσιου, Φιλιππίδης, Ηλιόπουλος, Σαμπατζής, Τσαλακόπουλος, Δράμπαλης.

2η Ζώνη Νέων (Κεντρική): Λύτρας, Παυλάκης, Βουτσελάς, Τσιμπούκας, Μερεντίτης (71’ Αλεξόπουλος), Δερμιντζάκης, Βάρκας, Σοφιάς (64’ Γαλούπης), Παρράς, Σπηλιώτης, Καλφούτσος (46’ Δημάς).

Αναπληρωματικοί: Ντίνης, Παππάς, Τσιμουράκος, Λεοντίου, Ζήσης, Τρεπεκλής.

*academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected