Εθνικές Ομάδες

Μπιέλσα : “Πληρώνω εγώ το εισιτήριο και έρχομαι!”

Bielsa1-1Αναμφίβολα στη λίστα με τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει από την ΕΠΟ για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος (Γιολ, Ταρντέλι, Καμάτσο, Φε, Μπιέλσα) ξεχωρίζει το όνομα του πρώην τεχνικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί το αλμυρό κασέ του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος όμως εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει σκόντο στις απαιτήσεις του θεωρώντας πως ταιριάζει η προπονητική φιλοσοφία του με το μοντέλο της Εθνικής.

Τον Μπιέλσα έχουν προσεγγίσει ουκ ολίγες ομάδες. Οι Νιούελς Ολντ Μπόις, εθνική Μαρόκο, Σάντος, Μόντερεϊ, ενώ η Ζενίτ προτού καταλήξει στον Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος αμείβεται με 8,5 εκατ. ευρώ ετησίως είχε καταθέσει ανάλογη πρόταση και στον Μπιέλσα.

Ο τελευταίος της απέρριψε στέλνοντας μήνυμα πως τα χρήματα δεν αποτελούν τον πρωταρχικό σκοπό του για να απαντήσει καταφατικά.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στη Μασσαλία προκειμένου να επιθεωρήσει της προπονητικές εγκαταστάσεις της Μαρσέιγ αλλά και να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους “Φωκαείς”.

Οι μέρες περνούν, αλλά ο Μπιέλσα καθυστερεί να απαντήσει. Επρόκειτο να συμβεί απόψε, αλλά όπως διεμήνυσε στους Γάλλους σκοπεύει να αποσαφηνίσει τις σκέψεις του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Την ίδια στιγμή η ΕΠΟ έχει μιλήσει μαζί του σε φιλολογικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις την Μεγάλη Παρασκευή.

Ενδεχομένως ο Μπιέλσα προτού απαντήσει στη Μαρσέιγ θέλει να είναι βέβαιος για το αν υπάρχει προοπτική προκειμένου να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή ο Ταρντέλι δηλώνει πως δεν έχει συμφωνήσει, η περίπτωση του Γιολ εξασθενεί, ενώ ο Φε είναι πιθανό να αναλάβει την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Αργεντίνου να ρίξει το κασέ του αλλά και την επιθυμία της ελληνικής ομοσπονδίας να συνεργαστεί μαζί του.

Ο ίδιος πάντως λέει χαριτολογώντας: “Εάν με θέλετε, πληρώνω το εισιτήριο και έρχομαι αμέσως”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected