Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Έφτασε η ώρα για το πιο σπουδαίο ματς της χρονιάς

9effdeefdeb0ab04f1e5a90ef7a3934d_LΘεσσαλονικείς και Πειραιώτες διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με φόντο μια θέση στον τελικό (Μ. Τετάρτη 16/4, 20.00, Onsports/OTE Sport 1)

Η αντίστροφη μέτρηση για την… μάχη της Τούμπας έφτασε. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι καθ’ όλα έτοιμοι για την δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στα ημιτελικά που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διαφυλάξουν το προβάδισμα της νίκης με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας την πρόκριση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κυνηγήσουν το νταμπλ κλείνοντας ιδανικά τη σεζόν. Στην αντίπερα όχθη, ο «Δικέφαλος» επιζητά την ανατροπή με τη βοήθεια των φιλάθλων του, που θα κατακλείσουν την Τούμπα, ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου και παράλληλα να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαντούρο που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ «έκοψε» και τους Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Ολίσε, Γεωργιάδη και Χούσεν. Αναλυτικά στη διάθεσή του έχει τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Στον Ολυμπιακό, ο Χολέμπας δεν κατάφερε ούτε στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (15/4) να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του Μίτσελ όπως και οι Πέρεζ, Ολαϊτάν, Βέργος, Σιόβας, Μιγκέλ Τόρες, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς και Κάρολ. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected