Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Το ποδόσφαιρο, το στοίχημα και μια ακόμη αρνητική πρωτιά

predictΣτην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος.

Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά κατάφερε να πετύχει το σωτήριο γκολ επιβεβαιώνοντας έναν από τους πιο σίγουρος, στοιχηματικά, άσσους που έχουν δει οι στοιχηματζήδες από την εποχή που η Μπαρτσελόνα ήταν στα καλύτερα της και όλοι ήξεραν πως ο φιλοξενούμενος στο Καμπ Νου θα είναι πίσω με 2-0 στο 7′.

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς τι έγινε καθώς οι απειροελάχιστοι που δεν αποκοιμήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα έχουν ορκιστεί να μην μιλήσουν ποτέ και σε κανέναν για τα όσα έζησαν.

Φυσικά, αν έμπαινες πριν τρεις μέρες σε ένα καφενείο στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ηπείρου, έπιανες έναν τυχαίο πιτσιρικά κάτω των 10 ετών και του έκανες τρεις ερωτήσεις: ποια είναι η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, τι γιορτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου και ποια πιστεύει θα είναι τα αποτελέσματα κάποιων συγκεκριμένων αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κατά πάσα πιθανότητα θα σου απαντούσε σωστά μόνο στην τελευταία, επιστρέφοντας και μια ερώτηση «σίγουρα δεν είναι η Γιαπωνία η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας;».

To εμπειρικό αποτέλεσμα μιας τέτοιας ερασιτεχνικής έρευνας ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγες μέρες μια απλή στατιστική ανάλυση που έκανε τοStatsbomb, ένα αλλοδαπό ποδοσφαιρικό μπλογκ που χρησιμοποιεί τα στατιστικά για να αναλύσει λίγο παραπάνω απ” όσο πιθανόν αντέχει ο μέσος φίλαθλος, το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Προσπαθώντας να καταλάβει πόσο απρόβλεπτη είναι τελικά η πολυδιαφημιζόμενη Πρέμιερ Λιγκ και χρησιμοποιώντας ως βάση ανάλυσης τις προβλέψεις των μπουκμέικερς σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων, το εν λόγω σάιτ κατέληξε στον παρακάτω πίνακα που κατατάσσει τη χώρα μας στην κορυφή μιας ακόμα λίστας.

Προς υπεράσπιση της Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρ” ότι το προβλεπόμενο αποτέλεσμα καταλήγει να είναι και το τελικό περισσότερες φορές απ” ότι στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αρκετές εξ αυτών η διαδρομή που ακολουθείται για να φτάσουμε σ” αυτό είναι εντυπωσιακή και γεμάτη ανατροπές, ένα δεδομένο που θα έπρεπε να εκτιμηθεί και να αναγνωρισθεί, άσχετα που κάποιοι μπορεί να αποδώσουν αυτή την “άγρια ομορφιά” στην Μοίρα, κάποιοι στον Θεό και κάποιοι στον Γιάννη Κομπότη και την παρέα του

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected