Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – “Σκασμένος” ο Σάντος με τους διεθνείς…

d31937247be85fff7b2861eafed3bd66_LΤα λεκτικά κι όχι μόνο επεισόδια ανάμεσα σε παίκτες της Εθνικής, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα προκάλεσαν την έντονη δυσφορία του Πορτογάλου τεχνικού.

Η εικόνα που έδειξαν οι παίκτες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μπορεί να ειπωθεί πως ήταν συχνά παράδειγμα προς αποφυγή καθώς δεν έλειψαν οι διενέξεις, αλλά και τα λεκτικά επεισόδια με την κατάσταση μάλιστα να ξεφεύγει όπως στην περίπτωση των Κατσουράνη-Μανιάτη. Φυσικά τέτοιες συμπεριφορές δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες από τον Φερνάντο Σάντος που είδε περίπου 2 μήνες πριν το Μουντιάλ, παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στη Βραζιλία να αντιδρούν σαν να βρίσκονται σε αγώνα κικ μπόξινγκ.

Φυσικά αυτά τα φαινόμενα θορύβησαν και δυσαρέστησαν έντονα τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, που είχε επικοινωνία με τον Τάκη Φύσσα, καθώς βρίσκεται στην Πορτογαλία, λίγο μετά τη λήξη του ημιτελικού της Τούμπας. Μάλιστα, με την άφιξή του στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον τελικό της 26ης Απριλίου, ο Σάντος αναμένεται να καταστήσει σαφές και από κοντά στους παίκτες του πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν καθώς εκτός από την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, «βαραίνουν» ιδιαίτερα και το κλίμα στην Εθνική ενόψει του ραντεβού στα γήπεδα της Βραζιλίας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected