Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Έχασε τη μάχη ο Ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστής… (vid)

df28105cbb4f5bdce8473f3b67f6358a_LΘρήνος στη Γουέστ Χαμ η οποία ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της, Ντίλαν Τομπίδης που έχει ελληνικές ρίζες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Σε πένθος βυθίστηκε το Λονδίνο και η Γουέστ Χαμ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Ντίλαν Τομπίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών, καθώς έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πριν από δύο χρόνια έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «σφυριών» στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουίγκαν, ωστόσο το 2011, είχε διαγνωσθεί πως πάσχει από καρκίνο.

Από τότε, ο ίδιος είχε λάβει μέρος σε αρκετές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, με αστέρια του Χόλιγουντ όπως ο Σάμουελ Τζάκσον. Η προσπάθειά του αυτή όμως, δεν ήταν αρκετή έτσι ώστε να κερδίσει και τη «μάχη», καθώς όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος από το Λονδίνο, το πρωί της Παρασκευής, ο νεαρός παίκτης έφυγε από τη ζωή.

Ο Τομπίδης, ήταν Αυστραλός έχοντας όμως ελληνικές ρίζες. Ήταν από τα μεγάλα ταλέντα του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι χρίστηκε διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected