Κατηγορίες
Αθλήματα

Χάντμπολ Εφήβων – Η αποκάλυψη του Τέο Παυλίδη!

Χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και έτοιμος να χτίσει την νέα φουρνιά του Ζαφειράκη Νάουσας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής Τεο Παυλίδης. Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας αποκάλυψε ότι το ματς με τον Διομήδη ήταν το τελευταίο αυτής της γενιάς αθλητών του Ζαφειράκη.

«Παρότι ηλικιακά μπορούν να παίξουν και του χρόνου στο εφηβικό, σαν Ζαφειράκης δεν θα πάρουμε μέρος. Είναι ειλημμένη απόφαση τα περισσότερα παιδιά αυτής της ομάδας να αφοσιωθούν μόνο στις υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος και κάποια να δοθούν σε άλλες ομάδες. Αυτή η φουρνιά αθλητών έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της μετά από τρία χρυσά σε μίνι, παμπαίδες, παίδες και ένα ασημένιο στους παίδες. Σκοπός μας είναι να επενδύσουμε στην νέα γενιά, προωθώντας την ομάδα των παίδων».

Για τον τίτλο είπε: «Τι άλλο μπορώ να πω απ’ ότι οι αθλητές έδειξαν στο γήπεδο, ότι δηλαδή έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήμασταν ένα από τα τέσσερα φαβορί της διοργάνωσης και πιάσαμε την ευκαιρία που μας δόθηκε από την στιγμή που παίζαμε στην έδρα μας. Νομίζω ότι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα, ότι αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών».

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected