Κατηγορίες
Διάφορα

Αγόρι που αγνοείτο υπήρχε μόνο στο… Facebook!

d4ac07d8838310725ea66b8ae149982b_XLΜια πολύ περίεργη υπόθεση στη Γαλλία, όπου οι αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα μετά από τις καταγγελίες της ότι ο ανιψιός της αγνοείται

Όπως προέκυψε από την έρευνα ούτε το αγόρι ούτε οι γονείς του υπήρχαν, παρά μόνο ως ψεύτικοι λογαριασμοί στο Facebook.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε όταν αναφέρθηκε ότι ο 2χρονος Τσέισον Μπασίνιο εξαφανίστηκε από το πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Ο τοπικός δικαστής άνοιξε έρευνα για απαγωγή του αγοριού, με την αστυνομία να επικεντρώνεται σε μια λίμνη όπου υπήρχαν υποψίες ότι το παιδί μπορεί να είχε πνιγεί.

Καθώς οι μέρες περνούσαν, η έρευνα οδηγούταν σε αδιέξοδο και οι ερευνητές ήταν έτοιμοι να ειδοποιήσουν τους συγγενείς ότι δεν μπορούσαν να βρουν κανένα ίχνος του αγοριού. Όπως ωστόσο ανακάλυψαν οι αρχές, ούτε ο Τσέισον Μπασίνιο ούτε οι γονείς του υπήρχαν, παρά μόνο στον κόσμο των social media.

Η αστυνομία βρήκε φερόμενες ως φωτογραφίες του αγοριού με τον πατέρα του στο Facebook, αλλά καμία απόδειξη ότι ήταν αληθινά πρόσωπα.

Η εξαφάνιση του αγοριού δηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή από μια γυναίκα που δήλωσε πως ήταν θεία του. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι είχε δει το αγόρι την προηγούμενη εβδομάδα κοντά σε ένα σούπερ μάρκετ και πως πίστευε ότι είχε απαχθεί. Ανέφερε ακόμη στην αστυνομία ότι οι γονείς του μικρού είχαν χωρίσει και πως δεν είχε ιδέα που βρίσκονταν.

Όταν οι έρευνα έφτασε σε αδιέξοδο, οι υποψίες των ερευνητών στράφηκαν προς τη «θεία», η οποία είναι πλέον υπό κράτηση. Αντιμετωπίζει 6μηνη φυλάκιση και πρόστιμο 7.500 ευρώ αν κριθεί ένοχη για την κατηγορία ότι εφηύρε το έγκλημα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected