Αθλήματα

Χάντμπολ – Και πάλι στον “αέρα” τα πρωταθλήματα

40525_frontΠαρόλο που πριν δύο μήνες η ομοσπονδία κατέβαλε 70.000 ευρώ έναντι των οφειλομένων (πλέον υπολογίζονται από τους διαιτητές στις 250.000 ευρώ), οι διαιτητές της Αθήνας έχουν ανακοινώσει ότι ξεκινούν και πάλι απεργία, αφενός επειδή η ομοσπονδία δεν κατέβαλλε οδοιπορικά των τελευταίων δύο μηνών όπως είχε υποσχεθεί και αφετέρου επειδή δεν πάρθηκε καμία απόφαση για τη διαιτησία στην πρόσφατη γενική συνέλευση της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον τονίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς ομοσπονδίας για να εξυπηρετηθεί το χρέος.

Κανονικά και με δεδομένο ότι και η Δευτέρα του Πάσχα είναι αργία, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της Τετάρτης. Κάτι τέτοιο, όμως δεν έχει συμβεί και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα διεξαχθεί η αγωνιστική ή θα αναβληθεί. Από την ομοσπονδία κρατούν “σιγή ιχθύος” για το θέμα.

Είναι ευνόητο ότι αν υπάρξει αναβολή το αγωνιστικό πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα, καθώς ήδη χάθηκε έδαφος από την απεργία των διαιτητών των Ιανουάριο. Αυτό φυσικά θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τις ομάδες και τους αθλητές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected